Waarom?

Onze directe leef- en werkomgeving bestaat voor het grootste deel uit steen, glas en beton. Vele mensen ondervinden hier dagelijks de negatieve gevolgen van. Stress, vermoeidheid en zelfs arbeidsuitval zijn gevolgen van een onnatuurlijke (werk)omgeving.

Groen is goed

Wij ervaren iedere dag wat voor positief effect groen op je dagelijks leven heeft: je voelt je beter en bent productiever op het werk. Het is onze missie dat iedereen te laten ervaren!

De Wilde Wand

Dat doen we door kantoortuinen te vergroenen met circulaire groenproducten. Ons eerste product Wilde Wand is een weelderig plantenscherm ontworpen voor de zakelijke markt. 

Meer circulaire groenproducten

Het team

Het team van de Wilde Wand bestaat uit Arne & Michelle. Twee ondernemers met groene vingers. Na de verkoop van onze eerste onderneming en deelname aan het Yes!Delft start-up programma, maken we nu Nederlandse kantoren gezonder en fijner met de Wilde Wand.

Naast planten worden we blij van reizen, muziekfestivals (of een combinatie van die twee). 

Groene doeners

We zetten ons in voor de vergroening van het stedelijk gebied waar we maar kunnen. Zo hebben we het Plantenasiel Leiden opgericht, is Arne bezig om een tiny forest in Leiden aan te leggen en ondersteunen we initiatieven die de bijen moeten redden.

Naar Plantenasiel Leiden