Van afvalzak tot plantenbak

Wilt u aan de slag met de beplanting in uw organisatie en dit ook duurzaam aanpakken? Wij bieden een uitgebreide catalogus van gecertificeerde circulaire producten, zelf geproduceerd en gemaakt door partners. Al onze producten zijn gemaakt van 100% gerecyclede grondstoffen en zijn Cradle-to-Cradle. Zo maken we kantoren écht groen.

De stap maken naar circulair inkopen

De noodzaak om duurzamer zaken te doen dringt door in alle delen van werkend Nederland. We willen onze eigen producten en/of diensten duurzamer maken, en een belangrijk onderdeel daarvan is circulair inkopen. Maar hoe groen is het groen op uw kantoor? Plantenbakken, potten, en andere producten worden vaak geproduceerd in China van nieuwe plastics in vervuilende fabrieken. Wilde Wand toont aan dat dit beter én mooier kan!

Een groeiend assortiment

Kantoorbeplanting bestaat uit drie verschillende onderdelen. Groene wanden (statisch of verplaatsbaar), ‘groot’ en ‘klein’ groen. In elke categorie bieden wij verschillende opties aan.

Ons productaanbod groeit constant. Als u geïnteresseerd bent kunnen we een afspraak maken waarbij we uw wensen bespreken, en de daarbij passende beplanting uitzoeken.

Ik heb interesse in circulaire kantoorbeplanting

Ik ga voor een écht groen kantoor, dus...
Laten we bellen!Stuur me meer informatieKom maar eens langs bij ons op kantoorIets anders, namelijk (vul in)...